U wil uw interieur veranderen, uw binnenhuisinrichting aanpakken. Doch u weet nog niet precies hoe te komen tot uw harmonieus en tijdloos ideaal? Hoe te komen tot een ‘totaalinrichting’ die voor u helemaal klopt?

 

Het vormen van uw ideaal is immers iets wat groeit. U bent steeds welkom in onze winkel ongedwongen en vrijblijvend inspiratie en ideeën voor uw binnenhuisinrichting te komen opsteken. De winkel is ingericht met een aantal ‘model‘ interieurs, in verschillende stijlen: landelijk, hedendaags, tijdloos klassiek, combinaties landelijk met meer modern…

 

We hechten er veel belang aan dat een binnenhuisinrichting een geslaagd geheel vormt. Dat kan harmonie betekenen, met de verschillende meubelen, de gordijnen, kleuren en accessoires naadloos op mekaar afgestemd. Een geslaagd geheel kan ook een boeiend contrast inhouden, met een uniek en apart meubel of een verrassend kleuraccent, accessoire. Dat maakt uw interieur dan net dat tikkeltje exclusiever en persoonlijker.

 

Indien u dat wenst geven we heel graag en vrijblijvend, een deskundig advies over uw eigen binnenhuisinrichting. Interieurexperten Griet en Els zijn er om u van dienst te zijn.

 

U kan bij ons terecht voor meubelen, voor de inrichting van een leefruimte of andere ruimte, of voor een meer volledige binnenhuisinrichting, een totaalinrichting op maat. Van meubelen, accessoires, verf- en kleuradvies, stofferingen, raamdecoratie en gordijnen, vloeren, dressings en meubilair op maat naar uw wensen, tot het wijzigen van ruimtes (valse wanden of plafonds...). We geven advies bij het kiezen en kunnen zorgen voor een begeleiding van uw totaalinrichting indien u dat wenst.

 

U kan steeds in de winkel inspiratie komen opdoen en vrijblijvend om persoonlijk advies vragen over uw project van binnenhuisinrichting. Kom gerust langs of bel ons op 013 46 03 23 voor een afspraak in onze winkel. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek verkennen we dan uw interesses en behoeften. 

Enkel foto's ?

nextstopprevious