Showroom voorbeelden

 

Het vormen van uw persoonlijk idee over uw droominterieur, is vaak iets wat moet ‘groeien’. U bent steeds welkom om ongedwongen inspiratie en ideeën te komen opdoen in onze winkel met ‘model’ interieur voorbeelden van wooninrichting.

 

U vindt in onze winkel verschillende model interieur voorbeelden: landelijk, hedendaags, tijdloos klassiek, combinaties landelijk met meer modern…

 

Onze ervaring leert ons dat het voor u als klant comfortabeler kiezen is wanneer u meubelen echt kan ‘aanvoelen’ in interieur voorbeelden. Het concept van onze winkel is daarom echt een ‘galerij’ van volledig ingerichte ruimtes in verschillende interieurstijlen, model interieur voorbeelden dus. Vandaar ook onze naam Interieurgalerij Keldermans.

 

U kan bij ons terecht voor meubelen, voor de inrichting van een leefruimte of andere ruimte, of voor een meer volledige binnenhuisinrichting. Met alle nodige maatwerk naar uw wensen.

 

We geven u graag en vrijblijvend deskundig advies over uw interieurvragen. Dat kan ook op afspraak. Dan hoeft u niet te wachten, en maken we alle nodige tijd vrij voor u.  

Enkel foto's ?

nextstopprevious